Kontakt Naturkraft

Du er velkommen til at tage fat i os, hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil høre mere om Naturkraft. Skriv til os på info@naturkraft.dk.

Frem til åbningen af Naturkraft har vi kontor på Rindumgård, der ligger på Rindumgaards Allé 3, Ringkøbing. Se, hvem vi er, og find kontaktoplysninger på hver medarbejder ved at klikke her.

Job

I begyndelsen af 2020 går arbejdet med at ansætte medarbejdere i gang. Hvis du gerne vil være med på holdet, kan du læse mere om processen her.

Rundvisninger

Vi har et korps af frivillige, der laver rundvisninger på byggepladsen. Find datoer og yderligere info på vores Facebook-side.

Skal du eller din virksomhed på rundvisning på Naturkrafts smukke arealer?

Vi elsker gaver, men faktisk syntes vi, at det er vigtigere med et bidrag til at skabe og vedligeholde det offentlige rekreative areal ved Naturkraft. Derfor opfordrer vi til at sende et selvbestemt bidrag, så vi sammen kan skabe et smukt naturområde til alles glæde og gavn.

Dit bidrag går ubeskåret til at skabe og vedligeholde af det rekreative offentlige areal ved parken. Naturkraftområdet er i alt 50 hektar, hvoraf cirka 45 er et offentligt tilgængeligt areal.

Private: Giv dit bidrag på Mobilepay. Send dit bidrag til 110444.

Erhverv: Få tilsendt en faktura med selvvalgt størrelse af bidraget.

Kom tæt på tilblivelsen

Fra Kastengevej er der en gangsti til udkigstårnet, hvor man gå op og danne sig et indtryk af området og byggepladsen.

Sti til udkigstårnet

For pressen

Hent foto og visualiseringer i vores fotoarkiv. Kontakt Julie Vesterby, 2223 0314 eller jv@naturkraft.dk, hvis der er spørgsmål.