Naturens kræfter

Den pisker dig i ansigtet, vælter træer og får vandstanden til at stige, så husejere må lægge sandsække foran deres dør. Den giver et sug i maven, omdanner lys til liv, giver energi til din brødrister og varme til dit gulv. Naturen er fantastisk og barsk, synlig og usynlig. Og vi er alle sammen en del af den!

I Naturkraft omsætter vi det hele til en håndgribelig virkelighed for både store og små. Netop her på den jyske vestkyst har man i generationer levet med naturen på tætteste hold. Her vil du opdage, udforske og blive klogere på de enorme ressourcer, der er i spil netop her, men også på jorden generelt. Naturkraft er en arena for udfoldelse og fordybelse. Et sted, hvor du møder naturen.

 

Overraskende, udfordrende og lærerige oplevelser. Udsigt – længere end øjet rækker.

Fra fascination til bæredygtighed

Naturkraft er placeret midt i den vestjyske natur. De lokale naturkræfter, naturfænomener og naturtyper er vores udgangspunkt, men vores rækkevidde er global. Vi bygger en oplevelsesarena, hvor der både er plads til fascination, leg og læring. Når du forstår, hvad der er på spil, bliver du nemlig i stand til at ændre adfærd. Måske bliver du endda inspireret til at finde på nye opfindelser, der kan gøre vores levevis mere bæredygtig.

I Naturkraft omsætter vi det hele til en håndgribelig virkelighed for både store og små.