Bestyrelsen forstærkes yderligere

 

De to bestyrelser i Naturkraft har netop haft deres første bestyrelsesmøde med to nye bestyrelsesmedlemmer ombord.

Chris Kroer Jensen og Sara Line Bohn indtræder i henholdsvis Ejendomsfonden Naturkraft og Fonden Naturkraft, så teamet bag Naturkraft styrkes yderligere.

De to formænd Niels Erik Kjærgaard og Henrik Rasmussen er hver især meget tilfredse med en yderligere styrkelse af bestyrelsernes kompetenceprofiler.

”Man kan endnu engang kun være både glad og fornøjet, når det lykkes at få trukket kapaciteter til vores kommune via Naturkraft. Vi får kompetencer tilført som både vil styrke den strategiske ledelse af Naturkraft og åbne for et netværk med både nationale og internationale dimensioner” udtaler Niels Erik Kjærgaard formand for Ejendomsfonden Naturkraft.

Chris Kroer Jensen indtræder i Ejendomsfonden Naturkraft og kan med sine mange års erfaring med strategiske udviklingsprojekter styrke bestyrelsen med en helhedsorienteret tilgang til store udviklingsprojekter. Chris er 47 år og har siden 2010 været selvstændig med firmaet Manifestus, hvor han blandt andet har arbejdet med rådgivning og konceptualisering for Filmby Aarhus. Filmbyen er kun en del af de meget varierede projekter som virksomheden Manifestus varetager. Listen er lang og indeholder både MGP, Northside Festival, LEGO World, Food Festival m.m. Chris er forhenværende indsamlingsdirektør i Muskelsvindfonden og turistdirektør i Aarhus, ligesom Chris bestrider en række bestyrelsesposter herunder bl.a. formandskabet for fodboldklubben Aarhus Fremad.

Sara Line Bohn indtræder i bestyrelsen for Fonden Naturkraft og kan med sin erfaring fra mange års rådgivning bidrage med et strategisk og forretningsorienteret blik på den fortsatte udvikling af Naturkraft. Sara er 38 år og administrerende direktør for rådgivningsvirksomheden BARK, hvor hun rådgiver kommuner, fonde og organisationer i hele landet om strategisk udvikling af steder, bygninger og projekter. Opgaverne spænder fra udvikling af kulturbyggerier, lokal og regional udvikling til strategiske planer for byer, kommuner og større områder. Senest har Sara stået i spidsen for udarbejdelsen af den nye Udviklingsplan for Vestkystturisme sammen med de 11 Vestkystkommuner, der blev præsenteret af Erhvervsminister Brian Mikkelsen den 08.06 2018. Sara har således et meget indgående indblik i turismen langs Vestkysten samt hvilke internationale tendenser, der både kan give udfordringer og nye muligheder.

”Vi har nu samlet to meget stærke bestyrelser i de to fonde. To bestyrelser med såkaldte komplementære kompetencer, som kan udfordre hinanden i det daglige bestyrelsesarbejde og ikke mindst mig, så vores fælles store ambitioner fastholdes og udvikles både frem mod åbningen og ikke mindst fra 2020 og frem. ” fortæller administrerende direktør for Naturkraft, Peter Sand.

Sara Line Bohn
Chris Kroer Jensen