Tre nye medarbejdere til naturkraft

Om godt 10 måneder slår Naturkraft dørene op for gæsterne. I takt med at byggeri og anlæg tager form, tager organisationen bag Naturkraft også endnu et skridt frem mod driften.

I august byder Naturkraft velkommen til tre nye ansigter, der skal være med til at forme Naturkraft med deres passion for mad, natur og mennesker.

Lukas Wolff læser til serviceøkonom på professionshøjskolen UCN i Aalborg. Med sig har han også en uddannelse som kok, og de evner skal også i spil i Naturkraft, hvor han blandt andet skal være med til at udvikle konceptet for caféen. Lukas skal være i praktik hos Naturkraft i tre måneder. I praktikperioden bor han på Campus i Ringkøbing, men ellers bor han i Nørresundby med sin kæreste Mette.

Bjørn Ellermand skal være Naturkrafts visuelle fortæller. Han er uddannet multimediedesigner, og er optaget af at fortælle sin version af at leve i udkantsdanmark i sit projekt Udkant. Her viser han gennem billeder, hvor fantastisk denne del af verden er. Hos Naturkraft skal Bjørn netop fortælle gennem billeder og video og være med til at forme Naturkrafts visuelle identitet. Bjørn har netop købt hus i Ølstrup, som han og kæresten Dea er i gang med at renovere.

Susanne Hermansen skal også tegne linjerne for Naturkraft. Hun er ansat som organisationsudvikler – en rolle, hvor hun skal holde fast i den gejst, der allerede er, og føre den med ind i driften, når Naturkraft går fra udvikling til drift. Susanne har sin egen virksomhed – Neu;Sight. Frem mod foråret 2020 har hun fortsat opgaver, hun løser i Neu;Sight-regi sideløbende med jobbet i Naturkraft. Susanne er vokset op i området og bor i dag i Ringkøbing med sin mand og børn.

Naturkraft åbner 4. juni 2020. Til den tid vil der være cirka 20-25 fastansatte og omkring 100 sæsonmedarbejdere.

Lukas Wolff skal bruge sin passion for mad og natur i sin praktiktid hos Naturkraft.

Bjørn Ellermand er Naturkrafts nye visuelle fortæller.

Susanne Hermansen er ansat som organisationsudvikler i Naturkraft.