Naturkraft modtages positivt i lokalområdet

Realiseringen af turistattraktionen, Naturkraft, tog endnu et skridt fremad på borgermødet, der blev holdt i kulturhuset, Generator, i starten af marts. Her blev Naturkrafts påvirkning af lokalområdet fremlagt, og den aktuelle status for udviklingen af centrets indhold gennemgået for de fremmødte borgere.

Oplevelsescentret skal være centrum for formidling af de unikke vestjyske naturkræfter med en markant rund bygning. Her skal opbygges installationer, der skal formidle viden om naturkræfterne gennem sjove, sanselige og lærerige oplevelser. Et besøg i Naturkraft skal være sjovt og underholdende, men skal samtidig give de besøgende viden, og det er hensigten, at man kan anvende den nye viden efter et besøg i Naturkraft.

Borgermødet viste, at der ikke er konstateret nogen lokal modstand eller bekymring omkring Naturkraft – tværtimod spores en stigende positiv interesse for det store projekt.

Landinspektørerne fra Geopartner i Ringkøbing har netop opmålt og afmærket, det store areal ved Vonåen, hvor Naturkraft skal ligge. Det er planen, at Naturkraft skal slå dørene op i påsken 2020.